Okulumuza müdür olarak atanan AYDIN PEKER yeni görevine başladı.

Bilim ve Sanat Merkezinde(BİLSEM) müdür iken yönetmelik gereği İlkadım İlkokuluna müdür olarak atanan Aydın PEKER 04/07/2019 tarihinde yeni görevine başladı.

18.07.2019 388

AYDIN PEKER

İLKADIM İLKOKULU MÜDÜRÜ

1966 Samsun/Lâdik doğumlu olan Aydın PEKER, İlköğrenimi Çarşamba Yeşilırmak İlkokulu, Ortaokulu Akpınar Öğretmen Lisesi, liseyi Lâdik Lisesinde okudu.1987 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Sınıf öğretmenliğini bitirdi.1999 yılında Anadolu Ünv. Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi.

1987-2000 yıllarında Adıyaman ve Şanlıurfa da öğretmenlik ve yöneticilik yapan Aydın Peker, 1999 yılında eğitim yönetimi sınavını kazanarak Ankara TODAİE de eğitim yönetimi eğitimi aldıktan sonra 2000 yılında Asarcık yatılı ilköğretim bölge okuluna(yibo)müdür olarak atandı.

2000-2005 Yıllarında YİBO da müdürlük yaptıktan sonra 2005-2008 yıllarında Samsun Merkez Kazımpaşa İlköğretim Okulunda(MLO) müdürlük yaptı.

2008 yılında ise İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten şube müdürü olarak atandı.

6 Agustos 2010 itibariyle, türkeğitimsenin sadece şahsına açtığı dava sonucu şube müdürlüğü ataması iptal edilerek Kazımpaşa İÖO okuluna müdürü olarak görevine geri döndü.

2011 Eylül itibariyle Samsun R.K. Bilim Sanat Merkezi Müdürü olarak atandıktan 9 ay sonra il genelinde yönetici atamalarının sıralamasının değişmesi nedeniyle Gazi Orta okuluna müdür olarak atandı. Bir yıl sonra yine sıralamaların değişmesi nedeniyle tekrar Bilim ve Sanat Merkezine Müdür olarak görevine başladı.19.09.2014 tarihi itibariyle yeni yönetici yönetmeliği gereği Kazım Orbay İlkokuluna müdür olarak göreve başladı.

20.10.2014 tarihinde ise Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bir yıl görev yaptıktan sonra kadro tahsis olmadığından dolayı tekrar Bilim ve Sanat Merkezine Müdür olarak görevine başladı.Yönetmelik gereği 8 yılını doldurması nedeniyle 04.07.2019 tarihinde İlkadım İlkokuluna müdür olarak atandı.Halen bu görevi yürütmektedir.

Evli olup üç erkek bir kız olmak üzere dört çocuk babasıdır.

Özgeçmişiyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız: