Emerging Intelligences E-Twinning Projemiz

26.06.2023 52

Proje Kucuları: Kübra TOKGÖZ - Sylwia CİEŚLAR

Proje Üyesi: Özlem ÖZDURAK İlkadım İlkokulu İngilizce Öğretmeni

Projemizde öğrencilerimizi akıl ve zekâ oyunları ile buluşturmak hedeflenmiştir. Projemizi öğrencilerin problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmelerini, hızlı ve doğru karar vermelerini, farklı bakış açıları oluşturabilmelerini, akıl yürütme ve mantığı etkili bir şekilde kullanma kapasitelerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla oluşturduk. Proje planımıza göre web2 araçlarını da kullanarak ortaklarımızla iş birlikçi çalışmalar hazırlayacağız.  Karışık takımlar tarafından zeka oyunlarının ve afişlerinin hazırlanması, atık materyallerden Mangala oyununun yapılması, turnuvaların düzenlenmesi, öğrencilerin akıl ve zekâ oyunlarını anlatan videolarından e kitap oluşturulması çalışmalarımızdan bazılarıdır.

proje resimleri için tıklayınız:https://read.bookcreator.com/KUVy8bs836ez0vmT8xcyNox7J042/inZ6IM8uTaaW-5TDa462Iw